Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

12 ТРА

Представники «Європейської Солідарності» привітали з професійним святом медичних сестер

"Вітаю з професійним святом медичних сестер! Сердечно дякую за Ваш труд, чуйність  та уважність  до чужої біди, особливо в такій непростий для країни час. Бажаю Вам в першу чергу міцного здоров’я і, звичайно, щоб Ваша праця була гідно оцінена" - Руслан Демчак.

Читати
08 ТРА

День пам’яті і примирення

Сьогодні, у День пам’яті і примирення ми вшановуємо героїв Другої світової війни тих, хто 75 років тому пройшов крізь смертельний вогонь і вистраждав мирне небо.

Читати
07 ТРА

Оратівська центральна районна лікарня отримала 100 захисних костюмів для медичних працівників

Зараз, коли держава не спроможна надати лікарям індивідуальні засоби захисту, ми не можемо бути осторонь. Наші лікарі знаходяться на передовій. Кожного дня вони ризикують своїм здоров'ям і життям. Тому  важливо зробити все можливе, щоб захистити, у першу чергу, медичних працівників, які щоденно допомагають хворим.

Читати
06 ТРА

Завдяки Фонду Порошенка передали Вінницькій обласній клінічній дитячій інфекційній лікарні 100 захисних костюмів лікарям

Від початку пандемії зазначалось, що коронавірус вражає більшою мірою людей похилого віку. Разом з тим, коронавірусом хворіють і дорослі, і діти. Діти переносять коронавірус практично безсимптомно, а тому є переносниками захворювання, яких виявити досить складно. Так, на перший погляд респіраторне захворювання, може виявитись #Ковід19. А це значить, що може захворіти лікар, який лікує дитину. Крім того в групі ризику залишаються діти з хронічним захворюванням легень, діабетом та імунодефіцитами.

Читати
06 ТРА

Лікарі Немирівщини отримали благодійну допомогу від Фонда Порошенка

Лікарі Немирівської центральної районної лікарні та Ситковецької міської лікарні Немирівського району отримали від Фонду Порошенка 100 захисних халатів.

Читати
05 ТРА

"Калинівській центральній районній лікарні" передали 100 захисних костюмів для медиків

Сьогодні КНП «Калинівській центральній районній лікарні» передали 100 захисних костюмів для медиків. Калинівський район Вінницької області, нажаль, посідає друге місце після Вінниці по кількості інфікованих хворих – 72 особи. Тому така допомога від Фонду Порошенка є вкрай необхідною підтримкою для лікарів.

Читати
04 ТРА

Руслан Демчак: Прикро, що в такій складній ситуації українська влада не допомагає своїм громадянам, а виступає «внутрішнім ворогом», який бореться проти української медицини

"Прикро, що в такій складній ситуації українська влада не допомагає своїм громадянам, а виступає «внутрішнім ворогом», який бореться проти української медицини, проти медиків, при цьому  переслідує тільки власні політичні і корупційні цілі. Допомогою ж країні займаються благодійники та  волонтери" - зазначив Руслан Демчак.

Читати
21 КВІ

Третю партію захисних костюмів від порошенка передали лікарням вінниччині

Народний депутат VIII скликання Руслан Демчак та голова Вінницької територіальної організації партії "Європейська Солідарність" Андрій Гижко передали чергову партію захисних костюмів від Фонду Порошенка та компанії Roshen для медпрацівників Вінниччини.

Читати
17 КВІ

Верховна Рада могла б прийняти антиколомойський закон без 16 тис правок, без змін до регламенту, без затягування в цілому

Розгляд 16 тисяч поправок «антиколомойського закону» можна легко обійти прийнявши зразу в цілому Кабмінівський законопроект №3260.

Читати
14 КВІ

Українці помирають від коронавірусу у 37 разів частіше, ніж китайці

Третій місяць епідемії, керівництво країни досі не готово адекватно реагувати на виклики. Воно не має чіткої стратегії по попередженню, виявленню та лікуванню короновірусу. Відсутні в достатній кількості тести ПЛР. Де ті мільйонні поставки тестів, які обіцяв Президент? Все ще не закуплено захисні костюми для лікарів. Забезпеченням медичних закладів займаються волонтери та благодійники.

Читати

 

1
...
3 4 5 6 7
...
33